Kundreferenser

NÅGRA AV DOM KUNDER SOM VALT VÅRA PRODUKTER/TJÄNSTER

Vi tackar ödmjukast för förtroendetButikskedjan som satsar på närproducerat.

COOP Gotland

Stenger & Ibsen Construction AB levererar nyckelfärdiga lösningar för etablering av vindkraftverk och relaterade anläggningsarbeten för alla storlekar av vindturbin projekt. 

Stenger & Ibsen Construction AB


Vi inriktar oss mot process- och pappersindustrin, kraft- och värmeverk samt anläggningar för energi- och värmeåtervinning, men även vvs-installationer. Vårt huvudsakliga geografiska arbetsområde är Örnsköldsvik, Umeå och Sundsvall men vi åtar oss även uppdrag i övriga delar av Sverige och Europa

Örnsköldsviks Rörteknik AB

( en del av Bravida )


Gräventreprenad i Sverige AB är ett aktiebolag som bedriver mark- och schaktentreprenad, kabelförläggning, linjemontage, samt konsultverksamhet.

Gräventreprenad i Sverige AB


Venttek är ett företag med säte i Sollefteå men arbetar över hela norra Sverige. Utför arbeten inom ventilation, plåtslageri, kyla & värmepumpar. Arbetar med kommersiella och offentliga fastighetsägare samt privatpersoner.

Gasellföretag 2023

Venttek Energi & Ventilation AB


Eaab Entreprenad syslar med allt inom takvård te.x takpapp, taksingel, taktvätt. Utför även allmän fastighetsskötsel.

EAAB Entreprenad


Företaget startade 2019, sedan starten har vi ständigt investerad i modern & miljövänlig utrustning. Vårt fokus och mål är att alltid ha nöjda och återkommande kunder, oavsett om du är en lokal privatkund eller en stor företagskund gör vi det lilla extra för er komfort.

Szmit Spray Måleri AB