Valideringsutbildning Grävmaskin

4796:- Ex.moms

Grävmaskin - validering

När du genomför vår kurs(validering) för Grävmaskin erhålles ett utbildningsbevis för maskinen i fråga som uppfyller arbetsmiljöverkets samt försäkringsbolagens krav på dokumenterad teoretisk och praktisk kunskap och du kan sedan börja arbeta med denna maskin.
För att få köra grävmaskin så kräver arbetsmiljöverket att du har teoretisk och praktisk dokumenterad kunskap vilket du får via denna kurs (validering) hos oss.

En viktig anledning att kunna visa intyg på en grävmaskinsutbildning är att försäkringsbolagen kräver det för att ge ersättning för skador och kostnader. Har du inte rätt utbildning och orsakar en kostsam skada kommer du att stå personligt ansvarig för alla kostnader. Det är vanligt att någon person (oftast chefen) säger sig "ta ansvaret" om du kör ändå men det fungerar inte på det viset. Inte ens om det "finns skriftligt" på det. Blir det en rättssak av olyckan så är det föraren och ingen annan som är vållande.

Du måste ha god tidigare vana av körning med grävmaskin.

Att validera betyder att vi bekräftar att du har den nödvändiga kompetensen för att använda maskinen. Detta gör vi genom att testa dina kunskaper genom skriftliga prov och praktiska övningar. När du har genomgått detta, utfärdar vi ett utbildningsbevis som visar att du har den kompetens som krävs för att arbeta med maskinen. 

  • Tillgång till kursen ges i hela 365 dagar.
  • Kompetensbevis efter slutförd kurs.
  • Rekommenderad tidsåtgång: 8 timmar
  • Pris är per deltagare
  • Inloggnings länk skickas till e-posten.
  • Körprov bokas efter teoriprovet är godkänt.

Fyll i kursdeltagarens namn och mejl i fältet Ytterligare information vid slutförande av beställning.

5 995,00 kr
exkl. moms 4 796,00 kr