Valideringsutbildning Hjullastare Godshantering

4796:- Ex.momsEnligt arbetsmiljöverkets krav AFS 2006:4 med bilaga b.

Du som tidigare har kört hjullastare men behöver utbildningsbevis för hjullastare/lastmaskin. Du gör ditt kompetensprov hos oss snabbt och enkelt och till ett mycket bra pris. Du måste ha god tidigare vana av körning och anläggningsarbete med hjullastare.

En annan viktig anledning att ha rätt utbildning är också att försäkringsbolagen kräver det för att ge ersättning för skador och kostnader. Har du inte rätt utbildning och orsakar en kostsam skada kommer du att stå personligt ansvarig för alla kostnader. Det är vanligt att någon person (oftast chefen) säger sig "ta ansvaret" om du kör ändå men det fungerar inte på det viset. Inte ens om det "finns skriftligt" på det. Blir det en rättssak av olyckan så är det föraren och ingen annan som är vållande.

Att validera betyder att vi bekräftar att du har den nödvändiga kompetensen för att använda maskinen. Detta gör vi genom att testa dina kunskaper genom skriftliga prov och praktiska övningar. När du har genomgått detta, utfärdar vi ett utbildningsbevis som visar att du har den kompetens som krävs för att arbeta med maskinen. 

  • Tillgång till kursen ges i hela 365 dagar.
  • Kompetensbevis efter slutförd kurs.
  • Rekommenderad tidsåtgång: 8 timmar
  • Pris är per deltagare
  • Inloggnings länk skickas till e-posten.
  • Körprov bokas efter teoriprovet är godkänt.

Fyll i kursdeltagarens namn, telefonnummer & mejl i fältet Ytterligare information vid slutförande av beställning.

5 995,00 kr
exkl. moms 4 796,00 kr